Toon vereenvoudigd item record

dc.contributor.authorNicky Coucke
dc.contributor.authorHendrik Slabbinck
dc.contributor.authorKristof Rubens
dc.contributor.authorEnya Wynants
dc.date.accessioned2024-09-17T08:22:36Z
dc.date.available2024-09-17T08:22:36Z
dc.identifierOMG_onderzoek_PBM_240906_1
dc.identifier.urihttps://archief-algemeen.omgeving.vlaanderen.be/xmlui/handle/acd/1061498
dc.description.abstractHet onderzoeksproject 'CO-MEET: Consumptieopportuniteiten meten voor de evaluatie van de eiwittransitie', uitgevoerd onder leiding van onderzoeksgroep BE4LIFE van UGent, maakt deel uit van de Green Deal ‘Eiwitshift op ons bord’. Via het CO-MEET project willen we meer inzicht krijgen in waar de opportuniteiten liggen om een eiwitshift te versnellen of te vergemakkelijken. Deze opportuniteiten worden in kaart gebracht via drie verschillende variabelen; we gaan na welke producten (1), situaties/contexten (2) en individuele kenmerken (3) de consumptieredenen en -beleving beïnvloeden en in welke mate deze zaken het potentieel voor gedragsverandering beïnvloeden. Op deze pagina kan zowel een gedetailleerd rapport van de studie als de beknopte samenvatting geraadpleegd worden. De dataset kan opgevraagd worden bij de auters, of via PBM.omgeving@vlaanderen.be. Zij zullen u dan meer informatie verschaffen betreffende het correcte gebruik van de dataset.
dc.languageNederlands
dc.publisherDepartement Omgeving
dc.subjectvoeding
dc.subjectmilieuverantwoorde consumptie
dc.subjecteiwitshift
dc.titleCO-MEET: Consumptie-opportuniteiten meten voor de evaluatie van de eiwittransitie
dc.typeDossier
vlaanderen.identifierOMG_onderzoek_PBM_240906_1
onderzoek.documenttypeProject
dc.contributor.organisationUGent onderzoeksgroep BE4LIFE
dc.contributor.organisationDepartement Omgeving
onderzoek.abstract.translationThe research project 'CO-MEET: Measuring consumption opportunities for the evaluation of the Protein Transition', carried out by the BE4LIFE research centre of Ghent University, is part of the Green Deal 'Protein shift on our plate', Via the CO-MEET project, we want to gain more insight into the consumption opportunities to accelerate or facilitate the protein shift. These opportunities are mapped via three variables. We investigate which products (1), situations/contexts (2) and individual characteristics (3) influence motivations for consumption and the consumption experience, and to which degree these variables have the potential to install behavioural changes. When relevant, the impact of combinations of variables are assessed as well.
onderzoek.title.translationCO-MEET: Measuring Consumption Opportunities for the Evaluation of the Protein Transition
onderzoek.project.startdatum1/07/2021
onderzoek.project.einddatum31/08/2024
onderzoek.subject.translationfood
onderzoek.subject.translationsustainable consumption
onderzoek.subject.translationprotein shift
dc.relation.haspartOMG_onderzoek_PBM_240906_1.2
dc.relation.haspartOMG_onderzoek_PBM_240906_1.3


Bestanden in dit item

BestandenGrootteFormaatBekijken

Er zijn geen bestanden aan dit item gerelateerd.

Dit item bevindt zich in de volgende collectie(s)

Toon vereenvoudigd item record