Search
Now showing items 1-7 of 7
Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Bepalende factoren
(Departement Omgeving, 2018)
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic geeft een overzicht van factoren die in relatie staan tot voedselverlies bij huishoudens:
- Socio-demografische ...
Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Feiten en cijfers
(Departement Omgeving, 2018)
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic illustreert een aantal kencijfers uit de studie:
- Hoeveel voedsel verspillen Vlaamse huishoudens?
- Welke voeding ...
Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Attitude, motivatie en sociale norm
(Departement Omgeving, 2018)
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic geeft een overzicht van een aantal resultaten m.b.t. attitude, motivatie en sociale norm:
- Hoe staan Vlaamse ...
Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Huishoudpraktijken en gewoonten.
(Departement Omgeving, 2018)
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic vat een aantal resultaten m.b.t. de relatie tussen voedselverlies en specifieke huishoudpraktijken en -gewoonten ...
Opstart monitoring van het draagvlak inzake de klimaattransitie bij de Vlaamse bevolking
Op basis van een omvattend theoriegestuurd gedragsmodel werd in dit onderzoek een monitoringsinstrument ontwikkeld om het draagvlak voor de klimaattransitie bij de Vlaamse bevolking in kaart te brengen. Aan de hand van een ...
Een nieuw narratief voor de eiwitshift
(Departement Omgeving, 2024)
Voeding is één van de domeinen waarop deze gedragsverandering noodzakelijk is. Op dat gebied zien we dat er in Vlaanderen vandaag een positieve evolutie plaatsvindt. Het aantal flexitariërs, vegetariërs en veganisten is ...
A new narrative for the protein shift
(Departement Omgeving, 2024)
Nutrition is one of the areas where this behavioral change is necessary. In that area, we see a positive evolution taking place in Flanders today. The number of flexitarians, vegetarians, and vegans has risen sharply in ...