dc.contributor.author | Sally Lierman | |
dc.contributor.author | Nathalie Casteels | |
dc.contributor.author | Maarten Van Hulle | |
dc.contributor.author | Lieve Evens | |
dc.contributor.author | Loes Neven | |
dc.contributor.author | Katrien Verbeke | |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T14:17:44Z | |
dc.date.available | 2021-12-03T14:17:44Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://archief-algemeen.omgeving.vlaanderen.be/xmlui/handle/acd/750305 | |
dc.description.abstract | Deze studie heeft als doel om het concept 'gezonde en duurzame voedselomgevingen’ tastbaar te maken door voedselomgevingen in kaart en beeld te brengen voor twee lokale overheden, Gent en Sint-Truiden met een lokale voedselstrategie. Meer concreet wordt onderzocht hoe een fysieke voedselomgeving (de ruimtelijke aspecten) het voedingsgedrag van mensen beïnvloedt en hoe het beleid hierop kan inspelen. Er wordt in beeld gebracht hoever de gemeentelijke bevoegdheid reikt in de transitie naar een gezonde en milieuverantwoorde voedselomgeving en welke stimulerende interventies ingezet kunnen worden om fysieke voedselomgevingen mee vorm te geven. | |
dc.language | Nederlands | |
dc.rights | CC BY-NC-SA | |
dc.subject | voedselomgeving | |
dc.title | Voedselomgevingen in kaart en beeld | |
vlaanderen.identifier | Onderzoek-2747725 | |
onderzoek.discipline | B006-landbouwkunde - B420-voeding | |
onderzoek.documenttype | Boek/rapport - Rapport | |
onderzoek.nbauthors | 6 | |
onderzoek.nbpages | 278 | |
onderzoek.peerreviewed | Geen peer review | |
dc.contributor.organisation | Atelier Romain | |
dc.contributor.organisation | Atelier Romain | |
dc.contributor.organisation | Atelier Romain | |
dc.contributor.organisation | Vlaams Instituut voor Gezond Leven | |
dc.contributor.organisation | Vlaams Instituut voor Gezond Leven | |
dc.contributor.organisation | Let Us | |