Toon vereenvoudigd item record

dc.contributor.authorSally Lierman
dc.contributor.authorNathalie Casteels
dc.contributor.authorMaarten Van Hulle
dc.contributor.authorLieve Evens
dc.contributor.authorLoes Neven
dc.contributor.authorKatrien Verbeke
dc.date.accessioned2021-12-03T14:17:44Z
dc.date.available2021-12-03T14:17:44Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://archief-algemeen.omgeving.vlaanderen.be/xmlui/handle/acd/750305
dc.description.abstractDeze studie heeft als doel om het concept 'gezonde en duurzame voedselomgevingen’ tastbaar te maken door voedselomgevingen in kaart en beeld te brengen voor twee lokale overheden, Gent en Sint-Truiden met een lokale voedselstrategie. Meer concreet wordt onderzocht hoe een fysieke voedselomgeving (de ruimtelijke aspecten) het voedingsgedrag van mensen beïnvloedt en hoe het beleid hierop kan inspelen. Er wordt in beeld gebracht hoever de gemeentelijke bevoegdheid reikt in de transitie naar een gezonde en milieuverantwoorde voedselomgeving en welke stimulerende interventies ingezet kunnen worden om fysieke voedselomgevingen mee vorm te geven.
dc.languageNederlands
dc.rightsCC BY-NC-SA
dc.subjectvoedselomgeving
dc.titleVoedselomgevingen in kaart en beeld
vlaanderen.identifierOnderzoek-2747725
onderzoek.disciplineB006-landbouwkunde - B420-voeding
onderzoek.documenttypeBoek/rapport - Rapport
onderzoek.nbauthors6
onderzoek.nbpages278
onderzoek.peerreviewedGeen peer review
dc.contributor.organisationAtelier Romain
dc.contributor.organisationAtelier Romain
dc.contributor.organisationAtelier Romain
dc.contributor.organisationVlaams Instituut voor Gezond Leven
dc.contributor.organisationVlaams Instituut voor Gezond Leven
dc.contributor.organisationLet Us


Bestanden in dit item

Thumbnail

Dit item bevindt zich in de volgende collectie(s)

Toon vereenvoudigd item record