Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Attitude, motivatie en sociale norm
Date
2018
Vlaanderen Identifier
16114841en16114833.9
Part of
16114841en16114833
Author
Peggy Criel
Filip Fleurbaey
Publisher
Departement Omgeving
Collections
Metadata
Show full item recordAbstract
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic geeft een overzicht van een aantal resultaten m.b.t. attitude, motivatie en sociale norm:
- Hoe staan Vlaamse huishoudens ten aanzien van voedselverlies?
- Wat motiveert Vlaamse huishoudens om voedselverlies tegen te gaan?
- Welke signalen krijgen Vlaamse huishoudens uit hun omgeving?
- Waarom gooien Vlaamse huishoudens voedsel weg?
URI
Type
Stuk
Identifier
16114841en16114833.9
Parts
This item is part of
-
Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens
Peggy Criel; Filip Fleurbaey (Departement Omgeving, 2018)Een Vlaams huishouden verspilt gemiddeld 1,7 kg voedsel per week of 88,1 kg per jaar (inclusief alcoholisch en niet-alcoholische dranken). Per persoon komt dit neer op een gemiddelde van 37 kg (waarvan 25,5 kg vaste voeding ...