Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Huishoudpraktijken en gewoonten.
ARCHIEF Algemeen
BELEIDSDOMEIN
OMGEVING
View Item 
  •   Archief Algemeen Home→
  • Onderzoek→
  • Onderzoek_Publiek→
  • View Item
  • Archief Algemeen Home
  • Onderzoek
  • Onderzoek_Publiek
  • View Item
  • English 
    • Nederlands
    • English
    Login
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Voedselverlies bij Vlaamse huishoudens - Huishoudpraktijken en gewoonten.

Thumbnail
View/Open
Voedselverlies-Vlaamse-huishoudens-Huishoudpraktijken-gewoonten-infografiek.pdf (2.950Mb)
Date
2018
Vlaanderen Identifier
16114841en16114833.12
Part of
16114841en16114833
Author
Peggy Criel
Filip Fleurbaey
Publisher
Departement Omgeving
Collections
  • Onderzoek_Publiek
Metadata
Show full item record
Abstract
Infographic bij het rapport 'Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens'. Deze infographic vat een aantal resultaten m.b.t. de relatie tussen voedselverlies en specifieke huishoudpraktijken en -gewoonten samen: - plannen van aankopen en maaltijden - bewaren van voedingsproducten - kookvaardigheid - omgaan met restjes - voedselveiligheid en houdbaarheid
URI
https://archief-algemeen.omgeving.vlaanderen.be/xmlui/handle/acd/1003353
https://archief-algemeen.omgeving.vlaanderen.be/xmlui/external-handle/16114841en16114833.12
Type
Stuk
Identifier
16114841en16114833.12

Parts

This item is part of

  • Thumbnail

    Voedselverlies en consumentengedrag bij Vlaamse huishoudens 

    Peggy Criel; Filip Fleurbaey (Departement Omgeving, 2018)
    Een Vlaams huishouden verspilt gemiddeld 1,7 kg voedsel per week of 88,1 kg per jaar (inclusief alcoholisch en niet-alcoholische dranken). Per persoon komt dit neer op een gemiddelde van 37 kg (waarvan 25,5 kg vaste voeding ...

Browse

All of Archief AlgemeenCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login